Schadenet inbouwpartner NaviRem in Nederland

11 december 2013

De montage van de NaviRem wordt exclusief verzorgd door Schadenet. Alle Schadenet vestigingen zijn hier speciaal voor uitgerust en beschikken over het juiste gereedschap en gekwalificeerd persooneel om de NaviRem te monteren of, indien dit noodzakelijk is, weer te verwijderen. Met 100 Schadenet vestigingen in Nederland is er altijd een locatie om een NaviRem te monteren bij u in de buurt!

Bekijk hier alle Schadenet locaties.

Over Schadenet

Schadenet is al 25 jaar actief in de autoschadeherstelbranche, waarbij zij de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke ketens in Nederland. Als transparante franchiseorganisatie met een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet zich in de automotive markt.

Schadenet zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Alle franchisenemers repareren onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als FOCWA, ISO, KZS, Milieuvergunning en -certificaat.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit).

Geïnteresseerd?
U kunt direct contact opnemen met Schadenet om een afspraak te maken voor de montage van een Navirem. Op de website www.schadenet.nl kunt u online een afspraak inplannen met de dichtstbijzijnde vestiging. Uiteraard zijn alle vestigingen ook telefonisch bereikbaar.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u de volgende gegevens bij de hand te houden:

  • Kenteken van de auto
  • Merk van de auto
  • Model auto
  • Welk type navigatie in de auto geplaatst is.

Klik hier om online een afspraak te maken.

Schadenet inbouwpartner NaviRem in Nederland