Wat is een NaviRem?

Een NaviRem is een onzichtbare, mechanische beveiliging waarbij het navigatiesysteem wordt verankerd in het dashboard en aan de carrosserie van de auto. In eerste aanzet was het systeem alleen leverbaar voor een aantal BMW modellen. Inmiddels is het leveringsprogramma behoorlijk uitgebreid ten opzichten van 2013 en is het ook voor Audi beschikbaar.

De NaviRem is een preventief werkend systeem. De NaviRem zorgt voor een solide en permanente insluiting van het navigatiesysteem in het dashboard en de carrosserie van de auto. De NaviRem is zo ontworpen dat deze niet met het standaard gereedschap van inbrekers te demonteren is. Een navigatiesysteem beveiligd met een NaviRem is niet snel en geluidloos te verwijderen!

Een navigatiesysteem van BWM en Audi kan, zonder NaviRem vaak binnen 90 seconden worden gedemonteerd. Met de aanwezigheid van een NaviRem wordt de autokraker geconfronteerd met een extra barrière waarbij hij licht nodig heeft en geluid moet maken. Dit zijn juist zaken die een kraker wil vermijden. Dit in combinatie met de extra tijd die nodig is, maakt het onaantrekkelijk het navigatiesysteem te stelen.

Door het innovatieve ontwerp van de NaviRem hoeft u als bestuurder geen extra handelingen te verrichten. Geen gedoe dus met afdekkappen of afneembare frontjes! Bovendien is de NaviRem voor u als bestuurder geheel onzichtbaar. Door de eenmalige montage kunt u het ook nooit vergeten!

Een NaviRem wordt vakkundig voor u ingebouwd bij één van de 120 vestigingen van Schadenet of een van onze andere inbouw partners. Na montage is de NaviRem volledig onzichtbaar. Via raamstickers en een spiegelkaart wordt aan de buitenwereld kenbaar gemaakt dat het systeem is beveiligd met een NaviRem.

Sinds de introductie in 2013 zijn er heel wat NaviRem systemen gemonteerd in Nederland en daarbuiten. De autokrakers kennen inmiddels ook de bekende driehoekige waarschuwingsstickers en weten dat ze geen kans maken op een snelle succesvolle inbraak.

NaviRem is een 100% Nederlandse vinding en de productie gebeurd ook bij Nederlandse bedrijven waardoor we kwaliteit kunnen garanderen en snel kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt. Nederland is een land waar veel autocriminaliteit heerst. Dit komt doordat er in Nederland veel autos rijden die luxe zijn uitgevoerd, de straffen laag zijn en de prioriteit voor dit soort vergrijpen voor de overheid laag is. Hierdoor is de NaviRem ook vanaf de landelijke introductie in 2013 uitvoerig door de inbrekers getest. Inmiddels kennen ook zij dit sterke Nederlandse product.

Wat is een NaviRem?