Wat kost een NaviRem?

De kosten van een NaviRem zijn per model auto verschillend. De kosten variëren tussen de € 325,00 en € 343,25 voor BMW voor Audi zijn de kosten € 355,25 De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief montage*. Zie voor alle details de Modellen en Prijzen pagina.

*exclusief eventuele voorrijkosten of kosten vervangend Vervoer.

De NaviRem wordt in de Benelux alleen verkocht inclusief montage! In Nederland werd door Schadenet in 2013 de eerste NaviRem gemonteerd. Schadenet beschikt met meer dan 120 vestigingen over een perfecte landelijke dekking. Schadenet is al voor diverse leasemaatschappijen en fleetowners de partner geweest om de BMW’s te voor zien van een NaviRem. Voor de montage moet altijd een afspraak worden gemaakt. De NaviRem word namelijk specifiek op kenteken besteld en geregistreerd. Afhankelijk van vestiging en het moment kan vaak op de montage worden gewacht. Iedereen kan bij Schadenet terecht, leasemaatschappijen fleetowners, verzekeringsmaatschappijen en particulieren!

Sinds 2014 is Mobility Installations uit Oss is onze partner voor de gehele Benelux. Mobility Installations kan de NaviRem op locatie door de gehele Benelux monteren. Inmiddels laten diverse leasemaatschappijen en fleetowners nog voor het afleveren aan hun berijders de BMW voorzien van een NaviRem.

Veel leasemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen hebben inmiddels kennis genomen van de NaviRem. Veel leasemaatschappijen en fleetowners hebben hun BMW’s laten voorzien van een NaviRem, wilt u als fleetowner weten wat we voor u kunnen beteken op projectbasis neem dan gerust contact met ons op.

 

Wat kost een NaviRem?